Pentru cine sunt ÎNCHISE CIMITIRELE din Municipiul Giurgiu, în perioada Paștelui! Cui îi este permis…

0
603

Conform Ordonanțelor Militare în vigoare, administrația cimitirelor Giurgiu a fost nevoită să ia măsuri închinzând cimitirele accesul fiind permis doar pentru slujbele de înmormântare cu număr redus de persoane (maxim 8) și pentru firmele autorizate care desfășoară lucrări de întreținere și amenajare.

Conform Administrației Cimitirelor Giurgiu, deplasarea la cimitir  din alte motive nu este reglementată prin Ordonanță și nu poate fi considerată o situație de urgență.

Totodată societatea căreia îi este subordonată Administrația, mulțumește celor care au înțeles necesitatea respectării acestei reguli, urmând ca vizitele la mormintele rudelor să fie amânate imediat ce lucrurile se vor relaxa, iar noile ordonanțe vor permite acest lucru.   

Grupul de Comunicare Strategica a făcut la rândul lui  o serie de precizări privind deplasările și vizitele  din aceste sărbători în cimitire.

Dispozițiile acestuia în acest sens   sunt întocmai cu ale Administrației Cimitirelor Giurgiu:  Aceste situații sunt reglementate prin ordonanțe militare care permit doar slujbele de înmormântare/cununie/botez desfășurate cu un număr redus de persoane (maximum 8). Deplasarea la cimitir pentru alte motive nu este reglementată și nici nu poate fi considerată o urgență.

(Jurnal)