Pentru cei interesați, medicul ortoped , Gheorghe Burnei, poate opera din nou! Tribunalul București i-a permis să profeseze din nou!

0
224

Pentru pacienții giurgiuveni interesați de intervenții grele pe ortopedie se pot bucura căci medicul ortoped Gheorghe Burnei s-ar putea întoarce să opereze la Spitalul Marie Curie din Capitală.

Cel mai mare specialist în chirurgie ortopedică din țară a fost nevoit să stea o perioadă pe tușă, după ce a fost pus sub acuzare pentru luare de mită și suspectat de experimente neautorizate pe copii.

Toată activitatea profesională a chirurgului a fost aruncată, dintr-o singură mișcare, în desuet, neluându-se în seamă  cele 20.000 de operații la finalul cărora părinți copleșiți de recunoștință îi pupau mâinile  ce ulterior au fost încătușate.  

Iată însă că zilele trecute Tribunalul București a decis că acesta poate să profeseze din nou, în spitalele publice, inclusiv în cel în care lucra înainte să fie trimis în judecată, pe motiv că ar fi primit mită de la pacienți.

Doctorul Burnei s-a prezentat în faţa judecătorilor și le-a cerut să fie lasat să opereze din nou, pentru că are sute de bolnavi care îl aşteaptă. Decizia tribunalului nu este însă definitivă.

(Jurnal)