Pentru că a devoalat „asfaltările” din Oinacu, un cetățean s-a ales cu plângere din partea primarului Burtavel

0
2725

Viorel Dobra este locuitorul comunei Oinacu, om care, nemulțumit de calitatea lucrărilor de asfaltare, a ales modalitatea cea mai la îndemână de a aduce la cunoștința opiniei publice aceste nereguli: postarea pe contul său de socializare.

Numai că, la scurt timp de la apariția, pe site-ul jurnalgiurgiuvean.ro, a materialului legat de acest tip nou de asfaltare de la Oinacu, omul s-a pomenit cu polițistul din comună la poartă. Contactat telefonic, Viorel Dobra a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

Eu nu sunt acasă, sunt la muncă, la București. Sunt agent de pază la un mall din Capitală, acasă erau doar soția și cele cinci fetițe ale mele. Polițistul i-a spus că mi-a făcut primarul plângere că l-aș fi amenințat și l-aș fi înjurat, acum vreo trei zile, lucru total neadevărat. Într-adevăr, ne-am întâlnit pe stradă, eram mai multe persoane de față, și eu doar l-am întrebat dacă i se pare normal cum a procedat: la vecinul din fața mea, care îi este prieten și cu care a făcut chefuri, i-a pus asfalt și la poarta mică, și la poarta mare, iar la mine nu a făcut asta. A motivat domnul Laurențiu (n.r. – Laurențiu Burtavel, primarul comunei Oinacu) cum că acesta ar fi plătit. Dar l-am întrebat pe vecinul meu, și mi-a zis că nu a plătit nimic, doar că au ținut o perioadă niște utilaje la el în față, și chipurile de aia i-ar fi pus asfaltul acela…dar nici pomeneală de înjurături sau de amenințări din partea mea. Lucrez la pază și ordine, știu și eu cum să mă port și să mă abțin, să nu intru în belele, mai ales că am cinci copii. Sunt șef de tură, lucrez din 2012 în același loc…dacă eram așa recalcitrant cum încearcă domnul primar să mă facă, vă dați seama că nu aș fi rezistat atâta în același loc de muncă și nici nu avansam. Ce mă doare cel mai tare este că domnul primar uită că l-am ajutat în campania electorală, am mers alături de dumnealui, și acum așa îmi văd răsplata…”, mai spunea, cu amărăciune în voce, Viorel Dobra.

Mai mult, la scurt timp de la apariția în presă a „asfaltărilor” lui Laurenți Burtavel, de pe toate conturile de facebook care au postat sau distribuit postările cu imaginile asfaltului turnat direct peste  pământ, au dispărut aceste postări (așa cum se poate observa în imaginea de mai sus) fără ca proprietarii conturilor să aibă cunoștință de acest lucru. De altfel, aceștia ne precizau (în cadrul unor discuții telefonice) că acest lucru nu îi sperie, și că vor reposta acele imagini!

(Jurnal)