Pe o străduță din Giurgiu, locuitorii zonei au cerut marți, pe ploaie, conducătorilor auto să se întoarcă din drum pentru a nu isca valuri ce le-ar fi intrat în curte și în case!

0
1124

Ploaia căzută din abundență îm această după amiază la Giurgiu, a arătat încă odată carențele de care suferă infrastructura câtorva zone din acest Municipiu.

Una este cea pe care v-o redăm în câteva imagini, din zona străzii Toporași unde marți după amiază, locuitorii au ieșit din case  cerând disperați,  conducătorilor auto  aflați în trafic prin acel loc, să facă stânga împrejur și să aleagă o altă rută, pentru ca valirle de apă stârnite de roțile acestora să nu le intre în curte și respectiv în beciuri și în case.

 Înarmați cu mături locatarii imobilelor priveau de fiecare dată când un autovehicul apărea în zonă, unde să intervină pentru a împiedica apa bălții de aproape o jumătate de metru din fața caselor să dea peste pragul porților.

Este o zonă  atribuită lui  Lucian Iliescu de câțiva nostalgici ai epocii de tristă amintire în care acesta a fost primar al orașului. Porțiune   extrem de  prost realizată de apropiații acestuia, indivizi cărora le datorăm trotuarele pline de pavele sparte, gropile ce se mențin și astăzi în carosabilul multor străzi și mai ales pantele prost realizate ale ulicioarelor care adună de fiecare dată, atunci  când plouă  abundent, ape pluviale în exces, creând mari necazuri locatarilor  din zonă!

(Jurnal)