Pe drumul de la Brașov către București se circulă bară la bară. Pasagerii au dansat hora pe șosea, în timpul staționărilor…!

0
139

Odată cu încheierea vacanței de Revelion  iar românii care au ales să petrească Revelionul la munte, în stațiunile de pe Valea Prahovei, printre care se află și destui giurgiuveni , au de înfruntat coșmarul drumului   bară la bară,  către casă.

Dincolo de micile  conflicte din trafic, s-au putut  vedea și scene cu totul inedite, în care pasagerii au dansat hora pe șosea!

La Rânca, județul Gorj, drumul s-a blocat de mai multe ori duminică, 2 ianuarie , din cauza numărului mare de mașini pe sensul de urcare, după cum notează Digi24.

Conform acelorași surse, la fel de greu se circulă  și pe Valea Oltului. Traficul rutier este intens către zona montană şi pe raza staţiunilor de pe Valea Prahovei, informează Inspectoratul General al Poliţiei, iar traficul se desfășoară bară la bară!

Centrul INFOTRAFIC a anunțat ca a deviat circulația pe DN1, la ieșirea din Brașov, începând cu ora 11,45. Conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească ruta alternativă DN1A, Săcele-Cheia-Ploieşti.

Drumul spre casă a durat pentru unii 6,7 sau chiar 8 sau ore…!
(Jurnal)