Pe 21 mai, de Sfinții ”Împărați Constantin și Elena”, este “Ziua poliției locale”!

0
692

În data 21.05.2023, toți  creștinii sărbătoresc Sfinții Împărați Constantin și Elena. Prin Legea nr.155/2010, această  zi a fost declarată totodată și ca “Ziua poliției locale” .

         La 12 ani de la înființare, suntem convinși de progresul instituțional al Poliției Locale Giurgiu și asigurăm conducerea Primăriei Municipiului Giurgiu, precum și pe toți cetățenii comunității noastre, că avem polițiști locali foarte bine pregătiți profesional, care zi de zi , fac eforturi pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor încredințate.

           La ceas aniversar, adresăm tuturor angajaților Direcției, cele mai sincere mulțumiri pentru eforturile pe care le fac zi de zi, pentru liniștea cetățenilor, cât și pentru preocuparea de a construi împreună, o Poliție Locală credibilă și respectată.

           Aceleași mulțumiri le adresăm tuturor colaboratorilor din sistemul de ordine publică, precum și entităților subordonate Primăriei Municipiului Giurgiu, pentru efortul comun, în dezvoltarea unei comunități mai sigure.

           Această zi va fi marcată prin organizarea în Parcul Mihai Viteazul, vineri în data de 19 mai, în intervalul orar 11.00-12.00, a unei activități de popularizare și promovare a activității instituției noastre. Polițiștii locali vor înmâna pliante și vor prezenta trecătorilor aspecte din activitatea instituției, precum și prezentarea modului de prevenire a unor fapte de natură contravențională sau penală .

           Ne mândrim cu activitatea depusă de la începutul anului, până în prezent, precizând că polițiștii locali  au soluționat un număr de 78 petiții, au răspuns prezent la un număr de 290 sesizări telefonice, iar numărul sancțiunilor contravenționale aplicate este de 825, în valoare de 385 050 lei.

           În mod special, adresăm mulțumiri Domnului Primar Adrian Anghelescu și Consiliului Local al Municipiului Giurgiu, pentru întreaga susținere, în efortul comun de dezvoltare continuă, a capacității de acțiune a Poliției Locale Giurgiu.

                La mulți ani, dragi colegi din Poliția Locală Giurgiu!

                    (Conducerea Direcției Poliției Locale Giurgiu)