FOTBAL – Liga a IV-a. Sâmbătă, de la ora 17:00, de la galerie, să strigăm cu toții : ”HAI Dunărea Giurgiu!”

0
449

Foto 1

Giurgiuvenii se pregătesc de ultimul meci din sezonul regulat.  Echipa de fotbal Dunărea Giurgiu (foto 1),va încheia sezonul regulat al Ligii a IV-a pe teren propriu. Sâmbătă, 20 mai, de la ora 17.00, pe stadionul ”Astra” din Giurgiu.

”Dunărea Giurgiu”, va primi vizita echipei Dunărea Oinacu (foto 2), într-un joc în care gazdele pornesc cu prima șansă. Acest meci se anunţă a fi o simplă formalitate pentru“alb-albastrii” care se gândesc deja la play-off-ul de desemnare a Campioanei Județului Giurgiu. Pentru gazde, însă, există totuși şi motivaţia de a câştiga, pentru a rămîne pe primul loc al Clasamentului.

Foto 2 

”Suntem încrezători în forțele noastre , jucând la victorie și acest meci. Avem deci o singură opțiune pentru meciul acesta: victoria. Ne gândim la cele trei puncte și trebuie să facem tot posibilul să le obținem și să încheiem sezonul regulat pe primul loc.Trebuie să dăm maximum, ca să ieșim victorioși din această partidă. Cu siguranță, va fi un joc al ambițiilor, căci Dunărea Oinacu este o echipă arțăgoasă. Dar până la urmă, noi suntem Dunărea Giurgiu și trebuie să dovedim că merităm să fim pe primul loc și că trebuie să câștigăm acest joc”, a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al echipei din Giurgiu.

În tur, la  Oinacu,  meciul s-a terminat 3-1, pentru Dunărea Giurgiu. Golurile oaspeților au fost marcate de  Florescu(min.67), Peiu (min.90) și Bălţat (min90+3).

Dunărea Giurgiu a adunat 52 puncte în 19  partide, bilanț care o situează acum pe primul loc. Oinăcarii sunt mai jos, pe poziția a 7-a, cu 25 de puncte, după cele 19 meciuri.

Partida dintre ”Dunărea Giurgiu” şi ”Dunărea Oinacu” are loc sâmbătă, 20 mai, de la ora 17.00, pe stadionul ”Astra”, din  Municipiul Giurgiu .

În deschidere, de la ora 13.30, se va juca finala Campionatului Județean de fotbal U19, în care ”Dunărea Giurgiu” întâlnește pe ”Avîntul Florești”.

(Costel Spînu)

Foto: Costel Nicolae