Patru indivizi, amendați de Poliție, mai interesați de mâncatul semințelor decât de sancțiunea primită… sau de Coronavirus

0
726

Luni după amiaza, în jurul orelor 18.30,  în  zona stației de taxiuri de pe șoseaua București (vis-a-vis de AJOFM Giurgiu), în fața unui bloc de apartamente , doi tineri și 2 tinere au fost oprite de un echipaj de poliție pentru a da explicații de ce nu aveau asupra lor niciun document justificativ , așa cum prevede Ordonanța Militară.

Afișând un dezinteres total față de situația în care  fuseseră surprinși, cei patru stăteau întinși ca o plăcintă țigănească, pe o bancă din fața blocului, la soare  și mâncau semințe, scuipând cojile pe jos, dovada nivelului lor de educație (Probabil nu mai mult de 8 clase!)

Patru tineri pentru care Coronavirusul părea o glumă  proastă de vreme ce nu aveau nici măști, nici mănuși, nimic ce ar fi putut aminti că indivizilor acestora le pasă de viața lor sau de a celorlalți.

Puțin mai încolo, polițiștii le întocmeau procese verbale în timp ce ei spărgeau calm, semințele , singurele ce contau,  se pare pentru ei , în acel moment.

Cu siguranță din procesele verbale primite, ulterior cei 4 își vor confecționa  tot niște cornete de semințe . După relaxarea și zâmbetul citit pe fața lor suntem siguri că indivizii nu au de gând  să plătească vreodată amenzile încasate , continuând să sfideze în același fel  orice regulă a Ordonanțelor emise sau a bunei cuviințe , împrăștiind în jurul lor  viruși  letali cu aceeași rapiditate  cu care scuipau pe jos, cojile de  semințe, ce până la plecarea lor din zonă, s-au așezat într-un strat consistent.

Iată cum arată fața adevărată a interesului afișat de unii pentru sănătatea lor,  dar mai ales pentru viața celor de lângă ei.

(Jurnal)