Patru bărbați din Buturugeni, după ce au băut împreună s-au luat la bătaie! Doi dintre ei au ajuns la spital…

0
134

De la pahar la…spital! Așa s-ar putea intitula evenimentul petrecut cu doar două zile în urmă, într-o localitate din județul Giurgiu.

La data de 8 octombrie, ora 09.20, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic, într-o societate comercială, din localitatea Buturugeni, județul Giurgiu.

La locul incidentului s-a deplasat o echipă de polițiști care, din primele cercetări a stabilit faptul că în dimineața zilei de 8 octombrie, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 49 de ani, toți din comuna Buturugeni, s-ar fi  luat la bătaie  reciproc.

Doi dintre aceștia, în urma loviturilor,  au fost transportați la o unitate spitalicească din municipiul București, pentrua cordarea de îngrijiri medicale.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei patru bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Marți, 10 octombrie, față de cei patru agresori a fost dispusă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

(Jurnal)