Patronul unei renumite firme din Giurgiu fabrică măști de protecție… Prețul pe bucată este modic!  

0
2847

În ciuda recomandărilor de a purta mască de protecție contra coronavirusului, acest produs este aproape imposibil de achiziționat, la Giurgiu,  din farmacii sau de pe piața produselor medicale. Iată de ce o mască simplă, din orice fel de material,  a ajuns să se vândă la prețuri exorbitante, cu  30,40 sau chiar 150 de lei /bucata! Din fericire pentru giurgiuveni, de puțin timp, la noi în Municipiu se produc astfel de măști…

Producător este  o renumită firmă , la nivel național și chiar internațional, de produse vestimentare, Bad AXEL. Patronul acesteia  , Dan BOȘMAN, ne spunea că înțelegând utilitatea acestui  produs extrem de căutat pe piață, în perioada Pandemiei cu Coronavirus, și-a readaptat linia de producție , confecționând de ceva vreme, măști din bumbac.

Noi nu facem măști medicinale. Măștile noastre sunt din țesătură de bumbac , refolosibile. Ele nu sunt ca cele medicinale de unică folosință – ne spunea, cu sinceritate,  Dan Boșman. Ele se adresează în special celor care lucrează , care mai au activitate de producție și au nevoie de un mod de protecție. Pentru angajatorii care au salariați la serviciu și pe care trebuie să-i protejeze.

Precizez faptul că măștile noastre sunt din țesătură …Noi nu avem aparate care să producă măști dedicate . Ale noastre sunt puțin mai lungi, mai complexe, din bumbac , un material care se poate spăla foarte ușor  și care poate fi refolosit… De la a treia refolosire  masca  devine la preț, mai ieftină decât  una de unică folosință.

 Mai trebuie spus faptul că noi nu suntem acreditați în măști medicinale, de aceea anumite instituții precum Farmaciile ,  Spitalul, Ambulanța, Clinicile nu pot achiziționa măști de la noi,  pentru că ele nu sunt acreditate. Masca  noastră  are  o etichetă pe care  se precizează  că nu este un ”dispozitiv medical”. A nu se confunda cu măștile medicinale. Pentru că nu se găsesc în perioada aceasta , ne-am gândit că putem veni și noi în sprijinul populației din Municipiu, iată de ce ne-am apucat să producem așa ceva  – ne mai spunea Dan Boșman.

Menționăm că cei interesați de a cumpăra  acest produs pot suna la  telefon: 0749 089 017 .

Comenzile se fac  începând de la 100 de bucăți,  prețul pe bucată fiind de doar 7 lei/ buc. Culorile produselor este diferită , predominând cea bleu.

Evident că agenții economici ce au desfacere cu amănuntul pentru produsele nealimentare pot achiziționa  aceste măști și apoi le pot revinde cu un adaos comercial.

(Jurnal)