Polițiștii efectuează cercetări după ce, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat și-a agresat soția, fapt pentru care împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Bolintin-Vale, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr de 23 de ani, cu privire la faptul că tatăl său o agresează pe mama acestuia.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, tatăl tânărului, un bărbat de 46 de ani, i-a adus injurii și cuvinte jignitoare soției sale și a agresat-o fizic.

Astfel, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului conform Legii 217/2003, acesta ieșind pozitiv, fapt pentru care, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile, acesta având obligația să părăsească temporar locuința din orașul Bolintin Vale și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa, cât și de locuința acestora.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.