Opt posturi vacante de personal contractual la Inspectoratul General pentru Imigrări 

0
319

constanta-angajariInspectoratul General pentru Imigrări a demarat, începând cu data de 8 iunie a.c., procedura de încadrare, din sursă externă, prin concurs, a opt posturi vacante de personal contractual în cadrul centrelor de cazare aflate în administrarea inspectoratului.

Astfel, în vederea reducerii deficitului de personal şi asigurarea activităţii în condiţii optime, la nivelul centrelor de cazare din Bucureşti, Arad, Timişoara şi Giurgiu au fost scoase la concurs, cinci posturi pentru muncitor calificat IV-I (instalator centrale termice, electrician de întreţinere şi reparaţii, electrician în construcţii), două de îngrijitor clădiri şi un post de magazioner.

Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor prezenta, în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, dosarul de candidat care va fi depus la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări, din strada Lt.Col.Marinescu Constantin, nr.15A, sector 5, Bucureşti.

Concursul va consta în trei etape succesive, respectiv, selecţia dosarelor de concurs, proba practică şi interviul.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie, criteriile de departajare şi alte date importante vor putea fi obţinute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări. Totodată, anunţurile vor putea fi accesate, pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări, la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea “Posturi Vacante”.

Personalul nou încadrat va lucra la Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil de la Bucureşti, Giurgiu, Timişoara şi la Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Arad.

Biroul Informare şi Relaţii Publice