Operatorul de Salubritate din Municipiul Giurgiu îi asigură pe giurgiuveni că totul a reintrat în normal în privința ridicării gunoiului. Programul de ridicare a gunoiului rămâne același!

0
1390

După ce ECO Sud ( societatea care asigură servicii de depozitare, tratare și eliminare a deșeurilor menajere, prin Centrul de Management Integrat al Deșeurilor- CMID), a deblocat accesul mașinilor operatorului de salubritate local, ”United Waste Solutions” SRL (fosta ROSAL),  o precizare a derutat cetățeni, Aceea că lucrurile vor decurge normal doar pentru o perioadă de câteva zile .

Dorind să aflăm dacă vor mai exista în continuare probleme cu colectarea gunoiului în Municipiu am solicitat un răspuns chair din partea operatorului ”United Waste Solutions” SRL (fosta ROSAL). Directorul acesteia, Dani Năstase ne-a spus:

Lucrurile au intrat în normal. În consecință cetățenii nu trebuie să mai stea cu teamă privind colectarea gunopiului din oraș.  Între timp Primăria Giurgiu a mai plătit o tranșă celor de la ECO Sud,,  în afară de cea achitată anterior. Dacă s-ar mai ivit vreo problemă am fi anunțat noi.

La solicitarea mai multor giurgiuveni am dorit să aflăm și dacă programul anterior, stabilit pentru ridicarea gunoiul pe străzi, a suferit vreo modificare. Privind acest aspect, directorul Dani Năpstase ne-a spus:

 Nu se modifică nimic față de programul anterior. În cazul în care se va modifica ceva privind programul de ridicare a gunoiului pe străzile Municipiului, vă vom anunța noi, din timp… De luni, noi am intrat deja pe programul normal. Repet, NU  s-a modificat nimic în ceea ce privește  programul de colectare – a mai precizat directorul societății ”United Waste Solutions” SRL (fosta ROSAL).

(Jurnal)