Fotbal FEMININ play-off Liga I-a: ”Carmen București”, meci tare în deplasare cu ”Politehnica Timișoara”, ocupanta primului loc în clasament!

0
578

Echipa de fotbal feminin, ”Carmen București” (foto 1), va evolua sâmbătă, 29 aprilie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul celor de la Politehnica Timișoara.

 

FOTO 1. 

 Disputa  se anunță una dificilă pentru elevele antrenoarei Raluca Simes, însă pe teren orice este posibil. Jocul de pe malul Begăi, va fi extrem de greu pentru bucureștence, având în vedere valoarea echipei gazdă, care ocupă primul loc în play-off.

 Carmen  are  nevoie, la rândul ei, de un rezultat pozitiv  pentru a se menține în lupta pentru titlul de campioană. Prin urmare, jocul se anunţă unul aprig.

 FOTO 2

Așa cum precizam  Politehnica Timișoara (foto 2), ocupă prima poziție a clasamentului, cu 45 de puncte,  în timp ce  ”Carmen Bucureșt” este ocupanta locului 3 , cu un total de 39 puncte acumulate.

„O să fie un meci greu, dar mergem la Timișoara să venim cu puncte. Obiectivul este să mergem cât mai departe și, dacă se poate, să câștigăm campionatul. Ar fi extraordinar! ”,  ne-a declarat Daniel Ignat, team-managerul  bucureștencelor.

Fotbalistele de la Carmen  pleacă sâmbătă, dimineață, de la Giurgiu, cu autocarul, către  Timișoara.

(Costel Spînu)