FOTO: Oi în pericol la Băneasa

0
151

UPDATE, ORA 10,30: În incendiu au ars aproximativ trei mii de baloți de fân, depozitați la aproximativ cinci metri de saivanul de oi. Conform informațiilor primite de la ISU Giurgiu, incendiul a pornit de la o rulotă pentru paznic, în care s-a gătit, care a luat foc și a aprins apoi baloții aflați în imediata apropiere.

UPDATE, ORA 09,00: Din informațiile primite de la primarul comunei Băneasa, Viorel Rotaru, animalele nu sunt, în acest moment, în pericol, incendiul manifestându-se la fânul din apropierea saivanului. „Problema este că se ajunge greu la saivanul aflat în afara localității, în câmp. Animalele din saivan aparțin unui cetățean din comună, care deține o afacere în domeniu”, a precizat, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, primarul Rotaru. 

În această dimineață, în jurul orelor 8,30, pe numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu la un saivan de oi în comuna Băneasa. La fața locului se află, în aceste momente, două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

Vom reveni cu amănunte.

(Jurnal)