16938548_684052261778222_737111225156810489_nŞeful Compartimentului ”Spaţii Verzi” din cadrul societăţii, Dumitru Gărgărea, a declarat pentru ”Jurnal giurgiuvean” că s-a început cu curăţenia rondurilor şi a spaţiilor verzi de pe şos. Bucureşti şi din zona Vamă (de la Poliţia de Frontieră până la intersecţia cu şos. Oinac).

De asemenea, rondurile au fost pregătite pentru plantarea, în mai puţin de o lună, a circa 9000 de panseluţe de diferite culori. Aceleaşi panseluţe vor fi plantate şi în jardinierele amplasate vizavi de Spital.

Tot la capitoluri plantări de flori, în sera administrată de GSL au fost semănate 9000 de fire de petunii, begonii, salvia şi crăiţe ce urmează să fie plantate tot în ronduri şi pe spaţiile verzi, începând cu luna aprilie.

Ne dorim ca de Zilele oraşului, giurgiuvenii să se poată bucura de un cadru frumos, pe care îl oferă coloritul şi mireasma acestor flori, ne-a mai spus Dumitru Gărgărea.

În ceea ce priveşte toaletarea pomilor, ni s-a precizat că această acţiune deja a început în cartierul Negru-Vodă, urmând a se continua în alte mari cartiere din oraş.

Nu în ultimul rând, începând cu luna martie, angajaţii GSL vor demara acţiunea de plantare a 40 de platani, în special la locurile de joacă nou construite, dar şi în alte locaţii ce vor fi identificate pe parcurs.

(Teodora Nicolau)