Obține un credit online chiar acum, MAI rapid și mai ușor

0
522

Dacă ai nevoie de bani rapid, poți aplica pentru un credit online din confortul propriei tale case. Fără a fi nevoie să te deplasezi la ghișee sau să aștepți prea mult aprobarea creditului. Aplici pentru un credit ușor, folosind un singur document – cartea de identitate (buletinul) și primești răspunsul în cel mai scurt timp. Procesarea cererii de credit fiind automatizată, aprobarea creditului este foarte rapidă. Mai mult decât atât, poți aplica la un credit online chiar și în weekend sau în zilele nelucrătoare (ex: zile de weekend sau zile naționale libere).

Poți aplica pentru un credit la orice oră din zi sau din noapte, discret, de pe telefonul sau calculatorul tău. Completezi un formular, încarci o poză cu buletinul (cartea de identitate) și o poză selfie cu tine pentru a confirma identitatea solicitantului și.. în scurt timp vei primi răspunsul și oferta de creditare.

Ce înseamnă oferta de creditare? În cazul în care, din diferite motive, nu poți primi suma dorită de tine, instituția financiară nebancară îți va face o ofertă cu limita minimă și maximă a creditului pe care ți-l poate oferi. Același lucru este valabil și în cazul în care poți obține un credit mai mic. Să zicem că aplici pentru un credit de 5.000 lei și îți este aprobat, în oferta de credit vei avea posibilitatea de a alege suma dorită, dintr-un plafon minim și maxim de 10.000 lei. Tu alegi suma de care ai nevoie pentru a rezolva probleme sau a MAI pune în mișcare din planuri sau visele tale.

După ce alegi valoarea creditului online, ți se generează documentele pe care trebuie să le citești (în întregime) și să le semnezi folosind un cod primit prin SMS.

Dacă alegi să primești banii pe card, aceștia vor ajunge la tine instant, după semnarea documentelor. Este un proces rapid iar transferul banilor se face imediat. Însă în cazul în care dorești să îi primești în contul tău bancar, acest proces ar putea dura până la o zi lucrătoare după semnarea documentelor, pentru că presupune ca banca la care ai deschis contul, să proceseze plata făcută de instituția creditoare. Important de reținut, că este vorba despre o zi lucrătoare, pentru că băncile au program de lucru normal iar în zilele de weekend sau zilele libere există posibilitatea ca acestea să nu lucreze, deci nu se va putea procesa plata decât în ziua lucrătoare următoare. Același lucru este valabil și dacă semnezi documentele de credit în afara orelor de program (ex: după ora 17).

Cu obțiunea de a primi creditul direct pe card, scapi de orice grijă. Banii ajung la tine imediat și se poate face debitare automată, ceea ce înseamnă că la data scadentă, se va debita automat, fără a mai fi nevoie să îți pui reminder să nu uiți să plătești rata. Trebuie doar să ai suficienți bani pe card, iar debitarea se va face exact și automat, la data scadentă stabilită.

Creditele online oferite de instituțiile financiare nebancare se obțin foarte ușor și condițiile de aplicare sunt minime:

  • Vârsta minimă pentru a putea aplica la un credit IFN este de 20 de ani (există cazuri, la anumite instituții financiare nebcare care pot să accepte și persoane cu vârsta minima de 18 ani)
  • Să fi lucrat minim ultimele 3 luni (dacă nu ești pensionar sau ai alte surse de venit). Nu trebuie să faci dovada în niciun fel, verificarea datelor se face automat de către sistem, însă este important de știut că trebuie să ai această vechime în câmpul muncii atunci când aplici pentru credit.
  • Să ai venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/ luna. Indiferent că sunt venituri din salarii, pensie, dividende sau alte surse de venit, trebuie să fie înregistrate lunar la ANAF pentru a putea fi verificate.
  • Ai nevoie de o adresă de email personală și un număr de telefon personal. Nu poți aplica la un credit online folosind alte date decât pe cele ale tale, beneficiarul și solicitantul creditului. Dacă procedezi altfel, riști să nu ți se aprobe creditul.
  • Contul bancar sau cardul pe care vrei să primești banii, trebuie să deschise la o bancă din România.

Atunci când aplici pentru un credit trebuie să fii atent și la alte costuri sau comisioane. Din analizele făcute, MaiMaiCredit IFN nu are comisioane de aplicare, analiză dosar sau alte astfel de costuri.

Nu ai nevoie de garanții sau de giranți și poți aplica pentru un credit chira și dacă ești în biroul de credit, având posibilitatea de a redresa financiar chiar și dacă te afli în această situație delicată.

Totuși, este bine de știtut ca înainte de a aplica pentru un credit, să evaluezi corect situația ta financiară, pentru a te asigură că vei putea returna banii împrumutați. Creditele IFN sunt instrumente financiare menite să te ajute să depășești problemele financiare cu care te confrunți și ar fi bine să nu le transformi în surse de stres suplimentar. Împrumută bani responsabil și calculează corect posibilitatea de a achita creditul la timp.

Creditele de nevoi presonale sunt în general de 2 tipuri:

  • Linie de credit, care odată aprobată va putea fi folosită ori de câte ori ai nevoie și vei plăti dobândă doar pentru perioada în care folosești banii. Folosit în general pentru perioade mai scurte de timp sau pentru o flexibilitate mai mare la plată. De exemplu, la data scadentă nu ești obligat să returnezi întreaga suma ci doar 5% din suma împrumutată + dobânda aferentă perioadei în care te-ai folosit de bani.
  • Credit cu rate fixe și egale, care pot fi accesate pentru o perioadă mai lungă de timp (până la 60 de luni – 5 ani) și vei achita lunar rate pentru suma împrumutată.