Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Oasele bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, într-un lan de rapiță ar putea fi ale unui om de afaceri italian, ce locuia într-o vilă , în Giurgiu, conform declarației unei menajere…(Foto + VIDEO)

Oasele bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, într-un lan de rapiță ar putea fi ale unui om de afaceri italian, ce locuia într-o vilă , în Giurgiu, conform declarației unei menajere…(Foto + VIDEO)

0
Oasele bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, într-un lan de rapiță ar putea fi ale unui om de afaceri italian, ce locuia într-o vilă , în Giurgiu, conform declarației unei menajere…(Foto + VIDEO)

Oasele carbonizate  descoperite în vehiculul incendiat într-un lan de rapiță la Măgurele ar putea fi ale  unui bărbat, cetățean italian, ce locuia în Giurgiu. Acesta avea afaceri în România… 

Menajera italianului a fost cea care i-a alertat pe polițiștii, după ce a văzut imaginile cu mașina carbonizată la televizor.  Ea a sunat la poliție pentru a declara că omul de afaceri lipsește de câteva zile de acasă, iar mașina incendiată îi aparține. Se pare că asasinatul a avut loc pe un câmp care avea două intrări din Puncheni și din șoseaua  Giurgiului.

 După stingerea flăcărilor de către pompieri, oamenii legii au descoperit  că în portbagajul mașinii se aflau mai multe rămășițe umane carbonizate. Este vorba de mai multe oase.

Identificarea mașinii nu a fost deloc ușoară, întrucât criminalul a avut grijă să scoată plăcuțele de înmatriculare. Așa că polițiștii criminaliști au căutat seria șasiului și așa au ajuns în Italia.

Poliția verificând camerele de luat vederi de la vilele din zonă, ar fi identificat doi posibili suspecți de moartea afaceristului mort, incendiat în propria mașină. În continuare se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele acestui tragic eveniment si evident pentru identificarea autorilor crimei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din jurul zonei în care au fost găsite cadavrul și mașina arsă sunt analizate acum de oamenii legii. Totodată, s-au ridicat imagini de pe camera aflată pe casa în spatele căreia se află câmpul pe care a fost găsită maşina incendiată, potrivit România TV. 

Camerele  au surprins în ziua crimei  doi tineri ce par a veni dinspre câmp. Aceștia sunt luați în calcul de anchetatori ca posibili suspecți principali.

Femeia merge în spatele bărbatului şi este îmbrăcată în rochie. Undeva pe câmp, tot pe camere se vede şi o lumină, posibil maşina care ardea. Abia câteva ore mai târziu, la 8 dimineaţa, sunt surprinse primele maşini de pompieri şi apoi de poliţie.

Criminaliştii încearcă să refacă traseul urmat de suspecţi. De asemenea, anchetatorii iau în calcul faptul că bărbatul ar fi fost ucis în Capitală, iar trupul său neînsuflețit ar fi fost  mai întâi tranșat și apoi transportat la Măgurele, unde a fost incendiat.

Criminaliştii spun că maşina ar fi fost incendiată la ora 5 dimineaţa. Aceștia au prelevat probe ADN din rămășițele umane găsite și a fost ridicată mașina în cauză și dusă pentru expertiză. Potrivit unor surse, autoturismul ar fi fost înmatriculat în Italia. Au fost făcute verificări pentru găsirea proprietarului după seria de șasiu a mașinii.

Oamenii legii iau în calcul toate ipotezele în această anchetă, inclusiv o răzbunare. Aceştia au identificat o leziune la nivelul craniului victimei. Autopsia care se face la Serviciul de Medicină Legală Ilfov va evidenția atât cauza morții cât și date legate de alte aspecte, precum substanța folosită la incendiere. Acum, punctul care ar putea schimba firul anchetei este proprietarul maşinii.

Cazul  a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov … Anchetatorii încearcă, acum, să stabilească identitatea bărbatului.

Specialiștii spun că modul de operare este unul similar cu cel al infractorilor din penitenciare și este posibil să fie vorba de o răzbunare în stil mafiot. Victima ar fi suferit o lovitură puternică, apoi ar fi fost tranșat și mașina, ulteior, incendiată, potrivit informațiilor Realitatea PLUS.

Este un proces dificil, mai ales că indiciile nu sunt foarte multe.  Se mai știe și că mașina era o Dacia Logan MCV, din 2017, fabricată în România, dar înmatriculată în Italia și că există posibilitatea ca victima să fi fost ucisă și apoi tranșată, aăa cum am amintit mai sus, resturile fiind incinerate cu tot cu autoturismul, pentru a ascunde urmele.

(jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °