Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Amicalul de fotbal american a fost pierdut de echipa locală ,Giurgiu Gladiators, cu 36-0 în fața spaniolilor de la Guadalajara Stings!

Amicalul de fotbal american a fost pierdut de echipa locală ,Giurgiu Gladiators, cu 36-0 în fața spaniolilor de la Guadalajara Stings!

0
Amicalul de fotbal american a fost pierdut de echipa locală ,Giurgiu Gladiators, cu 36-0 în fața spaniolilor de la Guadalajara Stings!

Al doilea meci „internaţional” din 2022,  disputat la Giurgiu, în acest weekend, a fost unul extrem de dificil pentru echipa de fotbal american Giurgiu Gladiators.  

Cu toate că a beneficiat de ajutorul unor jucători de la Bucharest Wolfpack, Shumen Brewers şi Varna Sharks, giurgiuvenii nu au avut nicio şansă contra spaniolilor de la Guadalajara Stings (care a avut în componenţă şi sportivi care evoluează în Marea Britanie pentru London Olympians, Essex Sabres şi Essex Spartans).

Partida a fost una amicală şi a urmărit în primul rând acumularea de experienţă pentru băieţii pregătiţi de Rodolfo „Negro” Ruiz.

De altfel, tehnicianul mexican a fost cel care a intermediat acest meci de verificare în compania unei formaţii titrate, mai mulţi dintre foştii săi colaboratori regăsindu-se în lotul deplasat la Giurgiu.

Pe o vreme superbă şi în prezenţa a peste 100 de spectatori, oaspeţii s-au impus sâmbătă, 7 mai, pe stadionul din Port cu un categoric 36-0.

La sfârşitul partidei, antrenorii celor două formaţii au ţinut jucătorilor câte un discurs, după care au urmat fotografiile individuale şi de grup.

Meciul amical a reprezentat un ultim test pentru Giurgiu Gladiators care peste aproximativ trei săptămâni vor debuta în prima lor competiţie oficială de „11 contra 11” : Balkan Football League.

„Gladiatorii” întâlnesc pe teren propriu campioana Serbiei, Blue Dragons Belgrade.

( Bogdan Vladu)

foto: Costel Nicolae 

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °