Trei accidente de circulație s-au înregistrat pe drumurile din județ, în doar câteva ore.

Primul s-a produs în jurul orelor 9,00,  pe DN 5, la ieșire din localitatea Daia, fără a se înregistra victime.


Este vorba, conform datelor furnizate de polițiștii giurgiuveni, despre un bărbat de 46 de ani din municipiul București, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat într-un șanț.
Nu se afla sub influența alcoolului.

Al doilea eveniment rutier s-a produs la ora  11.50, pe raza localității Izvoarele, într-o curbă dintre satele Carapancea și Cucuruzu, unde un conducător auto de 41 de ani, tot din municipiul București, a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un cap de pod.

În autoturism se mai aflau două persoane, una dintre ele fiind rănită ușor, dar care a  refuzat transportul la spital. Este vorba despre pasagerul din spate, un bărbat de 71 de ani, tot din municipiul București.

Nici în acest caz, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cel de-al treilea incident raportat s-a produs  în urmă cu puțin timp, când la Spitalul Județean Giurgiu, s-a prezentat un bărbat de 64 de ani, din localitatea Prundu care, în calitate de pieton, în timp ce se deplasa pe raza localității Prundu, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.