O tânără din județul Giurgiu, dispărută încă din aprilie 2019, a fost găsită dormind pe o bancă din Municipiul Iași

0
841

Recent, cadrele de Poliție locală din Municipiul Giurgiu s-au confruntat cu un caz cu totul neobișnuit, care a avut în cele din urmă un deznodământ fericit.

Totul a început în data de 25 august, ora 14:05, când Dispeceratul instituției Poliției locale Giurgiu a fost apelat de o doamnă (T.F.) domiciliată în municipiul Iași, care sesiza faptul că de aproximativ două luni, într-un parc apropiat de locuința sa, pe o bancă, doarme, seară de seară, o tânără despre care, a aflat (probabil  în urma unor discuții) că este dintr-o localitate din județul Giurgiu.

Pe ieșeancă a atras-o imediat aspectul deosebit de îngrijit al fetei și trasăturile ei frumoase, bănuind că fata a ajuns în această stare în urma unor posibile probleme psihice (probabil schizofrenie).

Polițiștii giurgiuveni nu au stat prea mult pe gânduri și în urma câtorva investigații, au identificat-o pe tânără. Ea este în vârstă de 30 de ani,  având numele R.O., domiciliată în satul Comasca, județul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate tânăra este dată dispărută încă din data de 14.04.2019. Cazul a fost preluat imediat de către I.P.J. Giurgiu, Serviciul Investigații Criminale spre „competentă soluționare”.

 Cu speranța că acest caz va avea un final fericit, iar tânăra găsită după atâta timp va reveni curând în familie, conducerea Poliției locale  mulțumește cetățenilor pentru încrederea ce le-a fost acordată în rezolvarea acestui caz.

 Totodată reprezentanții instituției îi roagă pe cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze la Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

(Jurnal)