UPDATE: Minora dispărută la data de 04.11.2019, de la domiciliul său din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, a fost depistată de polițiștii giurgiuveni pe raza municipiului București.

În urma investigațiilor efectuate, marți 5 noiembrie a.c., minora a fost identificată în zona stației de metrou Politehnica, în apropierea unui complex comercial.

Din primele cercetări a rezultat că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni și și-a petrecut noaptea în compania unei prietene din municipiul București.

Tânăra a fost preluată și transportată la sediul Poliției Municipiului Giurgiu unde a fost consiliată psihologic de reprezentanți din cadrul D.G.S.A.P.C. Giurgiu.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, SOARE ADRIANA DANIELA de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime 1,70 m, greutate 70 kg, păr negru, drept, strâns la spate, față rotundă, ochi căprui, nas drept de mărime mijlocie, gura normală, buze de grosime medie, dentiție albă completă. Prezintă o aluniță pe spate, sub nivelul gâtului și are în urechea stângă 4 orificii pentru cercei.

La data plecării minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde închis, cu buzunare laterale inferioare, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru deschis, adidași de culoare roz din material sintetic și șosete de culoare alb.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.