O sută de copii din Municipiu au participat sâmbătă la competiția “Sport, Mișcare, Implicare”

0
563

Un număr de 100 de copii și adolescenți giurgiuveni s-au întrecut  sâmbătă. de 1 aprilie,  pentru a obține un loc pe podium la competiția sportivă “Sport, Mișcare, Implicare”, organizată de Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Asociația Județeană de Atletism Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu și Clubul Sportiv Municipal Giurgiu.

Pe parcursul celor două probe (lungime și viteză), competiția a fost una extrem de strânsă, participanții demonstrând că își doresc  să obțină un loc cât mai bun la finalul competiției.

Primii trei clasați din fiecare categorie a concursului au fost premiați de către președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu., în prezența directorului  Clubului Sportiv Municipal Giurgiu, Viorica Ţigău.

Așa cum ne-au declarat unii dintre participanți, copiii s-au bucurat, indiferent de rezultatul obținut, de faptul că au avut prilejul de a participa la această competiție, dezvoltându-și în acest fel spiritul de competiție de care vor avea nevoie de-a lungul  întregului lor parcurs educațional.

(Jurnal)