Datorită ploilor din ultimele zile cei de la Apa Service Giurgiu au avut și vor avea mult de lucru, mai ales că vremea nu se anunță deloc prietenoasă nici in săptămâna care urmează.

„După un weekend solicitant, Apa Service Giurgiu a început noua săptămâna pregătită să facă faţă noilor încercări datorate ploilor torenţiale.

Societatea a pregătit sistemul de pompare să lucreze la întreaga capacitate, bazinele de colectare a apelor pluviale fiind curăţate şi întreaga cantitate de apă evacuată.

În paralel, lucrătorii societăţii au desfundat, spălat şi vidanjat gurile de scurgere şi au încărcat şi transportat deşeurile menajere ajunse în sistemul de canalizare.

Dispeceratul societăţii a înregistrat solicitări de la mai multe asociaţii de proprietari şi societăţi comerciale, cu privire la inundări de subsoluri sau desfundări de canalizări pluviale, în timp ce tronsonul situat între Calea Bucureşti şi B-dul 1 decembrie 1918 (Tineretului) a fost curăţit cu utilaje speciale, vizată pentru curăţare fiind şi staţia de pompare din localitatea Bolintin Vale.

Conducerea societăţii face apel către giurgiuveni ca aceştia să transmită, în caz de nevoie, orice sesizare doar către Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon: 0731.551626, 0246.212227- interior 3, 0246.231054- interior 3, program permanent.”
(Jurnal)