Presa scrie despre faptul că celebrul caz al Elodiei Ghinescu iese iar la iveală …

Noi informaţii incendiare din celebrul caz, Elodia, ce a adus atâta popularitate postului OTV, sunt pe cale să înfierbânte din nou mințile oamenilor. 

La zece ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu se conturează o nouă ipoteză în ceea ce priveşte modul în care Cristian Cioacă ar fi scăpat de cadavru. Se pare că Cioacă i-ar fi ars cadavrul femeii în cuptorul de pâine!!

Din surse ce doresc să-şi păstreze anonimatul s-a aflat că imediat după evenimentele din 29 august 2007 coşul cuptorului de pâine al părinţilor lui Cioacă, din Albota, judeţul Argeş, a fumegat vreme de trei zile şi trei nopţi.

Se împlinește un deceniu  de la dispariţia Elodiei Ghinescu, iar Cristian Cioacă continuă să se afle după gratii, deși nu şi-a recunoscut fapta, astfel că enigma Elodiei a rămas încă neelucidată.

 Și până la urmă: unde este Elodia? Din rechizitoriul procurorilor nu aflăm decât faptul că inculpatul Cristian Cioacă ar fi transportat fragmente din  trupul Elodiei undeva   într-un loc necunoscut.

De negăsit…!

Așa au început căutările. S-a scotocit după  trupul femeii prin pădurile de lângă Braşov, la Barajul Vidraru, prin Marea Neagră, pe la abatoare… nimic, nici urmă de Elodia!

 Elodia a dispărut pe data de  29 august, în timp ce Cristian Cioacă a raportat dispariţia acesteia abia pe 5 septembrie…

 După 10 ani iată că apar noi zvonuri conform cărora imediat după dispariţia avocatei , la casa părinţilor lui Cioacă de la Piteşti ar fi ars trei zile şi trei nopţi focul în cuptorul de pâine.

De menţionat este faptul că aceste cuptoare tradiţionale sunt foarte încăpătoare. Deci ipoteza incinerării Elodiei într-un asemenea loc nu este de neglijat.

(Jurnal)