O nouă captură impresionantă a polițiștilor de frontieră: aproape jumătate de kilogram de aur, confiscat!

0
124

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Olt au descoperit asupra unui cetăţean român  aproximativ 500 grame de bijuterii din metal  galben, susceptibile a fi din aur, fără documente de proveniență.

În data de 24.10.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii operațiunilor ilicite cu metale prețioase.

Astfel, pe raza orașului Corabia, a fost depistatul cetățeanul român B.N., în vârstă de 45 de ani, care încerca să comercializeze diferite bijuterii. La controlul amănunțit efectuat asupra autoturismului acestuia a fost descoperită, într-un rucsac, cantitatea totală de 489.25 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur cu o valoare totală  de 88.065 lei, pentru care persoana în cauză nu deținea documente de proveniență și autorizație pentru operațiuni cu metale prețioase.

Întreaga cantitate de bijuterii a fost preluată de către lucrători din cadrul I.P.J. Olt în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.