În noaptea de vineri spre sâmbătă, doi polițiști de la Poliția Rurală Băneasa, județul Giurgiu,  au  fost implicați într-un accident cu mașina de serviciu în care se aflau.  Mașina de poliție a intrat în coliziune cu un autoturism pe o șosea din municipiul Giurgiu.

„Pe șoseaua București din municipiul Giurgiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o autospecială de poliție în care se aflau doi polițiști de la Secția Rurală Băneasa, în timp ce încerca să intre într-o benzinărie care se afla pe cealaltă parte a drumului, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Duster care venea din sens opus. În urma impactului, cei doi polițiști au suferit răni grave și au fost transportați la spitale din Capitală”.

Se pare că accidentul s-a produs „pe fondul neacordării de prioritate” la virajul în benzinărie.  Polițiștii fac cercetări privind stabilirea cauzelor pentru care s-a produs accidentul și a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a precizat Vasilache.

Șoferul care conducea autoturismul Dacia Duster nu a fost rănit și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar pentru polițistul care se afla la volan alcoolemia va fi stabilită în urma recoltării de probe biologice.

Polițiștii au vârste de 45, respectiv 50 de ani și unul dintre aceștia mai avea câteva zile până la ieșirea la pensie.