Joi, 10 ianuarie, ora 08.15, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat,  cu privire la faptul că, în perioada 20.07.2018-17.12.2018, persoane necunoscute au sustras dintr-un depozit, situat în comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, două telefoane mobile, fiind creat astfel un prejudiciu în valoare de 2847,10 lei.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal, au procedat la efectuarea de verificări și obținerea de informații, fiind efectuate activități de localizare, iar cele două telefoane mobile au fost localizate pe raza comunei Sârbeni, județul Teleorman.

Polițiștii s-au deplasat rapid pe raza localității Sârbeni, unde au identificat cele două telefoane mobile furate, aflate în posesia unei femei de 35 de ani,  din comuna Sârbeni , județul Teleorman.

Astfel s-a stabilit faptul că, încă din  cursul lunii septembrie 2018,  femeia furase  cele două telefoane mobile ce se aflau acum la ea.

Astfel, în data de 10 ianuarie 2019, în baza probelor administrate Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a confirmat continuarea urmăririi penale față de  teleormăneancă pentru săvârșirea infracțiunii de Furt.

Cele două telefoane mobile în valoare de 2.847,10 lei au fost ridicate și predate persoanei în cauză.

(Jurnal)