O firmă bulgărească va construi la Giurgiu o fabrică producătoare de mașini electrice! (Galerie FOTO)

0
871

Zilele acestea a avut loc la Giurgiu o întâlnire de lucru cu scopul  construirii unei fabrici producătoare de mașini electrice  în Municipiu. 

 

La puțin timp după inaugurarea punctului de lucru la Ruse, Rosen Daskalov, managerul SIN CARS din Ruse ( Bulgaria), i-a invitat pe reprezentații autorităților județene și locale din Giurgiu pentru a stabili amplasamentul și alte detalii importante în ceea ce privește proiectul fabricii de la Giurgiu, ce se va întinde pe o suprafață de aproximativ 90 de hectare, adiacentă vămii din Municipiu.

La întâlnire au participat primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, iar din cadrul Primăriei Municipiului, Cristi Trăistaru, directorul Direcției Patrimoniu din cadrul primăriei și arhitectul Tiberiu Florescu.

De precizat faptul că după o examinare și o analiză amănunțită, compania SIN CARS a ales să  vină în România pentru investiția și alocarea acestei fabricii.

Interesul inițial a fost foarte binevenit și tratat în discuțiile preliminare cu primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

 Investiția de la Giurgiu se va ridica la suma de 5.590.000 de euro, sumă ce va fi folosită pentru începerea construcției primei etape a noii fabrici. Inițial, fabrica va avea capacitatea de a produce până la 3.000 de mașini pe an, lucrând într-un singur schimb. În cazul creșterii comenzilor, linia de producție poate produce până la 9.000 de mașini,  lucrându-se în trei schimburi.

(Jurnal)