O companie ANGAJEAZĂ ”protestatari de ocazie”!

0
196

proteste_68628500În platforma online ”eJobs”, care oferă locuri de muncă, a apărut recent un anunţ în care se  solicită expres pentru  angajarea unor protestatari de ”ocazie”!

Anunţul, intitulat ”Români Implicaţi şi Liberi”, caută ”colegi corecţi, integri, convinşi că pot schimba lucrurile” în contextul protestelor de stradă din România. Potrivit aceluiaşi anunţ publicat în departamentul ONG/Voluntari,  candidaţii ideali ”nu se tem să se facă auziţi, se implică în cele mai tensionate situaţii, au curajul să acţioneze, pentru că nu vor să regrete peste cinci ani, pot să lucreze în condiţii dificile – temperaturi extreme, ture de noapte, program prelungit, nu-şi părăsesc colegii pe timp de criză, au o capacitate ridicată de a compune rime şi de a memora sloganuri”.

Care sunt condiţiile…

În ceea ce priveşte responsabilităţile, cei care doresc să  acceseze acest ”job”, sunt anunţaţi că ”trebuie să meargă des pe teren, ca să ia pulsul pieţei”, ”să îi inspire pe alţii să îi urmeze”, dar şi să ”îşi păstreze calmul în „şedinţe”, chiar dacă în sală sunt peste 200.000 de oameni”.

Beneficiile

Ca beneficii sunt enumerate ”schimbări pozitive în ţara în care trăieşti tu sau în care se află rudele şi prietenii tăi”, ”transformarea imaginii organizaţiei, atât la nivel naţional, cât şi internaţional”, ”vise care devin realitate” şi ”certitudinea unui viitor mai luminos”.

Cine sunt cei ce angajează…

Compania care a postat anunţul pe platforma eJobs se descrie ca fiind ”o ţară experimentată, cu tradiţii puternice şi o istorie interesantă. Nu suntem o mână de oameni, ci avem vreo 20 de milioane de colegi. Iar în afara graniţelor noastre mai există câteva milioane de coechipieri. Oameni de seamă din toată ţara au transmis, de-a lungul istoriei, misiunea şi valorile noastre”.

Cred că la cele de mai sus nu prea mai sunt multe de comentat!

(Jurnal)