pompieri_cautari_47219300În chiar prima zi a anului                (1 ianuarie 2017), polițiștii giurgiuveni au fost anunțați prin 112 de către un cetățean din comuna Potlogi, județul Dâmbovița, ce își are reședința în comuna Adunații Copăceni din județul Giurgiu , de faptul că a avut parte de un lucru extrem de neplăcut.

Omul a explicat polițiștilor că în timp ce dădea la pescuit în râul Câlniștea, zona comunei Stoenești, cârligul undiței i s-a agățat de trupul neînsuflețit al unei femei înecate. Îngrozit omul a sunat de grabă la Poliție.

Ulterior, organele de anchetă, sosite la fața locului, au identificat cadavrul. El aparține unei bătrâne din Călugăreni , în vârstă de 80 de ani, dispărută  cu o seară înainte de la domiciliu. Cei ce o cunosc declarau  că femeia  suferea de o boală psihică ( probabil de Alzheimer) , și că nu era prima sa dispariție de acasă. 

Cadavrul bătrânei a fost depus la Secția de Medicină Legală pentru a i se da un diagnostic. Cercetările continuă pentru a  se preciza exact cauzele decesului bătrânei.

(Jurnal)