Nu o dată publicația noastră a sesizat autoritățile locale, despre modul în care unii cetățeni înțeleg să întrețină curățenia orașului.
Duminică , 10 ianuarie un locatar al blocului 10 Vechi, de pe șoseaua 1 Decembrie 1918, adiacent parcului și a clădirii fostei Tipografii, ne reclama faptul că la doar câțiva metri de geamul apartamentului său, persoane rău intenționate au transformat spațiul verde din imediata apropiere a aleii ce face legătura cu trotuarul șoselei mai sus menționate, într-o groapă de gunoi.
Din imaginile alăturate se pot observa aruncate la întâmplare PET-uri din plastic, gunoi menajer, resturi de materiale de construcții etc.
Cetățeanul ne spunea că în ciuda sesizărilor sale adresate autorităților locale, domnia sa fiind imobilizat în cadrul locuinței, nu a primit niciun răspuns, stratul de gunoi devenind de la o zi la alta din ce în ce mai consistent. Locatarul mai spunea că din cauza izului pestilențial degajat de resturile menajere aruncate că atât el cât și vecinii lui nu mai pot deschide ferestrele pentru a aerisi locuințele.
La rândul nostru solicităm Poliției locale Giurgiu, Municipalității, să găsească o soluție înainte ca această zonă ce până mai ieri era oază de verdeață și relaxare să se transforme într-unul din cele mai insalubre și mai infectate zone ale orașului.
   
(City ZEN)