O acțiune lăudabilă a celor de la ISU Giurgiu

0
194

Donezi- salvezi o viață!

Știm că de multe ori propria viață stă în mâinile celor din jur sau într-o picătură de sânge pe care aceștia o pot dona pentru tine.

La Centrul de Transfuzii Sanguine din incinta Policlinicii s-au prezentat pompierii din cadrul ISU Giurgiu. Aceștia au mers să doneze sânge atât pentru un coleg din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, care a fost implicat într-un accident rutier și se află internat la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș, cât și pentru alți oameni care au nevoie de transfuzii pentru intervenții chirurgicale.

Mulți dintre salvatori donează sânge la fiecare trei luni. Nu vor să se laude cu acest lucru pentru că îl fac din suflet și pentru că știu cât de mult înseamnă să primești ajutor în cel mai scurt timp.

Cadrele medicale de la Centrul de Transfuzii Sanguine sunt, ca de fiecare dată, foarte bine pregătite și dedicate acestei profesii, oferind toate informațiile necesare înainte de donare.

Pentru toți cei interesați să facă o faptă bună, îi anunțăm că se poate dona de luni până vineri, între orele 7:30-11:30.

(Jurnal)