Vineri 5 august, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, că în noaptea de 4/5 august , unui pacient i s-a furat un telefon mobil din salonul în care era internat.

          În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Giurgiu, care, în urma unor cercetări au stabilit că, în acea noapte, V. C., un tânăr de 19 ani, domiciliat în municipiul Giurgiu, internat într-o secție a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, profitând de faptul că un coleg de salon dormea, i-a furat de pe pat telefonul mobil, ascunzându-l ulterior în toaleta salonului.

          Deși prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat posesorului, polițiștii i-au întocmit hoțului un dosar penal în care continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru probarea întregii activități infracționale a tânărului. Așa că tânărul va trebui să se vindece atât de suferința pentru care s-a internat cât și de obiceiurile proaste …

(Jurnal)