”Nu vrem ca giurgiuveanul să devină cobaiul nimănui!”- a fost declarația reprezentanților AUR – Giurgiu în legătură cu proiectul realizării unui incinerator la Giurgiu. Ce alte teme au fost dezbătute la conferința de presă de joi, 14 septembrie! (VIDEO)

0
118

Joi, 14 septembrie, la sediul din strada Gării nr. 65 a avut loc conferința de presă săptămânală a Partidului AUR, filiala Giurgiu. 

La conferință, coordonatorul AUR Giurgiu, Iulian Naipeanu i-a avut alături pe președintele organizației municipale, Sorin Ruse și pe Ramona Ioana Bruynseels, candidată la alegerile europarlamentare din partea Partidului AUR.

După prezentarea agendei publice la nivel național, reprezentanții AUR au răspuns pe rând întrebărilor jurnaliștilor locali.

Discuțiile s-au purtat pe seama câtorva teme de interes general și local. Astfel Ramona Ioana Bruynseels a explicat: 1. De ce deja anunțatei  alianțe PSD- PNL, denumită Blocul Democrat, îi este teamă de AUR și de creșterea acestuia în sondaje; 2.  Ce înseamnă Unirea Forțelor Patriotice a Dreptei Naționaliste; 3.De unde vor scoate specialiștii meniți să guverneze, în cazul câștigării alegerilor de anul viitor; 4. Cum va impune AUR  statelor europene și euroatlantice, respectarea tratatelor – după cum susțin în declarațiile făcute cu mai multe ocazii…

Președintele Organizației municipale, Sorin Ruse a comentat subiectul Incineratorului ce ar urma să fie construit la Giurgiu, spunând că toate demersurile și declarațiile de până acum nu sunt altceva decât un ”teatru ieftin menit să aducă un capital de imagine celor ce s-au implicat, inclusiv consilierilor locali care au venit cu o serie de măsuri  ce – mai spunea el – nu rezolvă cu nimic situația poluării atmosferei, ci mai degrabă satisface interesele personale sau de grup ale unora...

”Nu dorim ca giurgiuveanul să devină cobaiul nimănui” – a mai  adăugat, la rândul ei, Ramona Bruynseels, referindu-se la această temă!

(Jurnal)