Nu uita! Este ultima zi de înscriere la Cupa My Wishes – Giurgiu 2021

0
159

Așa cum am mai anunțat, municipiul Giurgiu va fi gazda turneului de tenis Cupa My Wishes.

 

Competiția este dedicată copiilor din toată țara cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani (anul nașterii 2009).

Toți participanții înscriși pe tabloul de concurs care vor lua startul în cele 2 zile competiționale vor primi la înregistrare pachete de participare, iar finaliștii și câștigătorii vor beneficia de premii importante oferite de partenerii competiției și de sponsorii Klintensiv, Beyus și Open Box prin tenisshop.ro

„Tablourile de concurs pentru categoriile Verde, Portocaliu, Galben mai oferă doar 1-2 locuri disponibile pentru iubitorii sportului alb.

Premii oferite cu generozitate de partenerii competiției îi așteaptă pe sportivii înscriși în cele 2 zile competiționale.

Happy Camps vine în întâmpinarea noului sezon competițional și sprijină performanța micilor tenismeni prin oferirea de vouchere cadou tuturor participanților în tabăra de tenis și taberele organizate.

TU ți-ai asigurat locul pe TABLOU?” – transmite Consiliul Județean Giurgiu, partener al acestei  competiții sportive.

Amintim că Primăria Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu au semnat un acord de parteneriat cu Asociația My Wishes, Fundația ProamEvents, Asociația Happy Camps, și S.C. Open Box Consulting S.R.L. prin tenisshop.ro, pentru promovarea tenisului de câmp în rândul tinerilor, dar și organizarea de activități educative, competiții sportive și campanii de informare, având ca obiectiv promovarea unei educații sănătoase prin sport.

(Jurnal)