De ceva vreme, în municipiu nu s-au mai organizat licitaţii pentru locurile de parcare de domiciliu, lucru ce i-a determinat pe cititorii publicaţiei noastre să se intereseze care este situaţia, de fapt.

Contactat telefonic, directorul Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu, Cristian Trăistaru, ne-a declarat:

„În cursul săptămânii viitoare (n.r.  săptămâna 18 – 22 iunie), vom semna recepţia lucrărilor de sistematizare din zona CFR, după care urmează numerotarea şi licitaţia pentru aceste locuri nou-înfiinţate.

Urmează, în perioada imediat viitoare, să demarăm procedurile de sistematizare pentru zona Tineretului – dreapta: Şcoala cu clasele I-VIII nr. 5 „Emil Gulian” până la marketul Carrefour. Vom interveni şi în zonele cu garaje, dar numai acolo unde va fi cazul”, spunea Cristian Trăistaru.

De asemenea, directorul Direcţiei Patrimoniu a mai precizat faptul că, în această perioadă, s-au atribuit prin procedură de atribuire directă, a locurilor de parcare rămase neocupate în urma licitaţiilor.

(JGR)