Noul consilier local, numit pe locul vacant lăsat de viceprimarul Silviu Dumitrescu, este Andrei Săndel Mihail!

0
1142

În ședința Consiliului Local Giurgiu, un nou consilier local intregește numărul consilierilor, după demisia fostului viceprimar Silviu Dumitrescu. Cel care ocupă astăzi postul vacant de consilier este Andrei Săndel Mihail.

 Noul consilier local are 56 de ani, este născut și crescut în Giurgiu, locuiește în municipiul Giurgiu, este căsătorit și  are un băiat. Andrei Mihail este de profesie inginer și lucrează ca şef de Reprezentanță la Registrul Auto Român (Reprezentanța Giurgiu).

Este membru PNL de aproximativ 20 de ani, iar la alegerile din 2020 s-a aflat pe lista candidaților la Consiliul Local Giurgiu din partea Partidului Liberal.

Despre Andrei Săndel Mihail, primarul Adrian Anghelescu menționa, pe pagina sa de facebook, numai  lucruri  bune…

”Un bărbat hotărât, dintr-o bucată, îţi spune bărbăteşte în faţă ceea ce are de spus, îţi convine, nu îţi convine, el nu umblă cu jumătăţi de măsură. De fapt, deşi are carnet de membru PNL de aproape 20 de ani, nu face politică asemenea altor oameni, ci foarte direct”  nota primul edil al Municipiului, Adrian Anghelescu, în  septembrie 2020.

Sperăm că din 2020 și până astăzi  proaspătul consilier local să nu se fi schimbat  și că descrierea primarului corespunde încă realității.

Ar mai fi de menționat un amănunt, că Andrei Săndel Mihai este fratele unui alt liberal,  Andrei Ovidiu.

(Jurnal)