Nouă cazuri conformate pozitiv cu CORONAVIRUS, în ultimele 24 de ore, în județul Giurgiu!

0
169

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 27.12.2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 19.972 (dintre care 9 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 16.771;
  • în carantină la domiciliu – 1.142 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 0 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 27 de persoane;
  • în izolare la domiciliu – 77 de persoane

Până în prezent, au fost testate 46.989 de persoane, dintre care 9 în ultimele 24 de ore. Dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore, 5 au fost teste RT-PCR, iar 4 teste antigen/rapide.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6 apeluri “112” în domeniul gestionării COVID-19.

Autoritățile din Giurgiu mulțumesc tuturor celor care au înțeles că numai împreună putem reuși să depășim această perioadă critică din punct de vedere sanitar.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

 Apelați 112 doar în caz de urgență!

* Datele înscrise în prezentul buletin sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

      (Centrul Judeţean de Conducere și Coordonare a Intervenției Giurgiu)