De curând, în dotarea pompierilor giurgiuveni a intrat o targă electrică, pentru transportul persoanelor supraponderale.

După cum se arată pe pagina de facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vlașca” al Județului Giurgiu, această targă le-a parvenit ca urmare a unui proiect pus în practică de cei de la Situații de Urgență.

Tocmai pentru că ne dorim să vă fim aproape ori de câte ori aveți nevoie de noi, încercăm să ne perfecționăm continuu și să facem tot posibilul pentru a achiziționa aparatură nouă, performantă care să ofere siguranță și care să ne simplifice munca.
Targa electrică pentru transportul persoanelor supraponderale a fost achiziționată într-un proiect, cu ajutorul Unității Primiri Urgențe Giurgiu și Consiliului Județean Giurgiu”, se arată în postarea celor de la ISU Giurgiu.
Această targă are o capacitate de încărcare de 300 de kg și a intrat în dotarea Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

Achiziționarea ei a fost necesară ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu, pentru transportul persoanelor supraponderale, această targă scurtând mult timpul de intervenție.

(Jurnal)