Noi precizări legate de incidentul produs în timpul ceremonialului dedicat Zilei Naționale a României , în municipiul Giurgiu. Ruda unuia din cei implicați, arată care este miza conflictului…!

0
839

În urma articolului nostru referitor la incidentul petrecut la ceremonialul prilejuit de Ziua Națională a României , în care un membru al Organizației  de Tineret al PSD Giurgiu, Eduard Ingeaua, era acuzat că l-ar fi agresat pe  președintele Organizației TNL Giurgiu, Adrian Chiran, am primit o precizare chiar din partea soacrei celui acuzat care ne-a spus următoarele.

Lucrurile sunt destul de urâte de mai multe săptămâni, acest Eduard Ingeaua, ginerele meu,   la care se face referire în articol,  este asociat  intenționat cu un anume Claudiu Ingeaua care este angajat la  DGASPC, Direcție subordonată Consiliului județean Giurgiu.

Edy Ingeaua , ginerele meu,  este campion mondial, sportivul nr. 1 al județului Giurgiu, campion european, balcanic și așa mai departe. Faptul că Edy i-ar fi adresat injurii nu pot știi decât cei doi și eventual martorii acestora. Edy însă nu-l poate lovi pe Chiran, căci el este un copil educat…Dacă l-ar lovi lucrurile ar fi cu mult mai complicate decât s-ar crede.  Adrian Chiran îl agresează de mai  multă vreme pe Edy pe facebook, învinovățindu-l de o faptă pe care nu Edy a săvârșit-o, ci ruda sa , acest bătăuș, Claudiu Ingeaua. Totodată, așa cum sunt oameni care au văzut probabil că Edy l-ar fi bruscat pe Chiran,  cu siguranță că sunt și martori care au văzut că Edy nu l-a bruscat în niciun fel.

Este dureros pentru noi și în același timp frustrant, să suportăm acuzația că acel Claudiu Ingeaua, care are dosar penal, și cu toate acestea  este ținut în continuare  în funcție în acea Direcție de către șefii săi, este asociat  cu imaginea ginerelui meu, Edy.

Acest bătăuș, Claudiu Ingeaua,  este de fapt  frate cu tatăl lui Edy. Cei doi însă  nu au aceeași mamă, ci doar tată comun…adică sunt frați vitregi. Eu cred însă că special s-a creat această confuzie ca să se poată  arunca vina pe Edy –   a mai precizat soacra celui acuzat de președintele TNL Giurgiu, Adrian Chiran.

Dânsa mai preciza faptul că probabil prin acest incident se încearcă să se lovească în ea și familia dumneaei, domnia sa fiind propusă recent, de către PSD Giurgiu, să  preia o funcție importantă în conducerea Prefecturii județului Giurgiu.

Așteptăm în continuare reacții și puncte de vedere ale celor implicați în acest regretabil incident, din partea liderilor celor două Organizații, pentru a limpezi situația creată și preîntâmpina eventualele conflicte de acest gen, ce ar putea apărea în următoarea perioadă între reprezentanții celor două Organizații de partid, locale, aflate acum într-o alianță, la guvernare, lucru care al altera și mai mult relațiile dintre ele, cât și imaginea lor în mediul public, giurgiuvenii având cu totul alte așteptări decât răfuielile dintre oamenii politici.

(Jurnal)