Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 19.10.2020, în ședință online, a aprobat următoarele măsuri:

– Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din  comunele: Izvoarele, Valea Dragului, Ogrezeni, Putineiu, Mihai Bravu, Adunaţii Copăceni, Vedea, Isvoarele, Herăşti, Schitu, Găiseni, Ulmi, Săbăreni şi oraşul Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

– Rămân în scenariul 2 de funcţionare unităţile de învăţământ din comunele: Gostinari, Grădinari, Bolintin Deal, Slobozia şi Iepureşti din judeţul Giurgiu.

– Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu.

Măsurile au fost aprobate luându-se în considerare rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori pe localități (UAT), la data de 19.10.2020, pe ultimele 14 zile, și propunerile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ mai-sus menționate, propuneri avizate de către Direcția de Sănătate Publică Giurgiu și de către Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.