Jean Todt anunță că Michael Schumacher, omul alaturi de care a cucerit 5 titluri mondiale la Ferrari, lupta in continuare pentru recuperare după accidentul dramatic de ski din 2013. 

După cum știți după accidentul de acum 6 ani, nimeni nu mai credea că Shumi va supraviețui. La ceva timp s-a pus chiar problema de a fi deconectat de la aparatele care îl mai țineau în viață, el continuând să se afle în comă profundă. Dar iată că minunea s-a întâmplat!

Nu sunt noutăți, doar ca Michael se chinuie săși îmbunătățească condiția în fiecare zi. Trebuie să-l acompaniem în această luptă, să o sprijinim pe soția sa, Corinna – o femeie fantastică și care are grijă de el și de copiii lui. Citesc lucruri incredibile despre el și, că de obicei, cei care știu ceva nu vorbesc, în timp ce oamenii care nu știu nimic vorbesc, a spus Todt în La Repubblica.

Sunt uluit că atunci când a mers la Paris pentru control la spital, chiar oamenii care trebuiau să țină secretul medical au vorbit. Este evident ca noi toți cei din jurul lui trebuie să-l ajutam și să sperăm că vor urma, să spunem, îmbunătățiri continue, a mai spus Jean Todt.

Șeful FIA și fostul său pilot de la Ferrrari, păstrează legătura și urmăresc cursele de Formula 1 împreună.

Michael Schumacher a fost dus luna trecută la un spital din Paris pentru a fi supus la un tratament revoluționar cu celule stem la celebrul Philippe Menasché.

(Jurnal)