Noi amănunte despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

0
464

După ce la începutul săptămânii trecute fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu și-a transferat fiul,  Mario,  la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai appreciate din Europa acesta a fost pus pe un tratament intensiv.

De atunci starea băiatului s-a îmbunătățit considerabil. Astfel, din surse apropiate, se pare că Mario Iorgulescu a început să meargă. ”El se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au dezvăluit apropiații lui Mario Iorgulescu pentru WOWbiz.ro

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia și este renumită pentru condițiile pe care le oferă, pentru servicii, dar și pentru numele VIP-urilor care s-au tratat aici. Unul dintre ei este Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operații din cauza unei insuficiente cardiace în urmă cu trei ani.

Mario Iorgulescu a fost scârbit de România şi a avut de gând să nu mai revină în ţară.

Familia Iorgulescu are o casă la Lugano, iar Mario a făcut liceul la Şcoala Americană din localitate. În februarie 2016, Mario se afla în Elveţia şi posta un mesaj în care explica motivele pentru care nu dorea să se întoarcă în România: “Mă tot întreba lumea:”în țara când mai ajungi?” Am început să răspund:” nu prea curând dacă nu am un business sau ceva de făcut” , am niște scopuri în viață și am de gând să le respect, m-am săturat să fiu oaia din turmă, am business-urile mele și vreau să mă țin de ele, am prieteni adevărați și oameni de suflet și cu caracter aici, femei cu oportunități și valori sentimentale și cel mai important, oameni cu potențial și caracter fără interes și falsitate, în țara ce pot să fac? Să mă prefac? – mai spunea Mario Iorgulescu , conform aceleiași surse.