Recent, pe contul său de socializare, liderul organizației județene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, scria că în județul nostru se derulează o serie de lucrări importante pentru locuitorii Giurgiului.

Ample lucrări de reabilitare şi modernizare sunt în desfăşurare, în această perioadă, şi pe Drumul Judeţean 413, DJ 603- Halta CFR Mihai Bravu – DN 41.

Este un drum foarte important, iar giurgiuvenii din localităţile străbătute de acesta au aşteptat de mulţi ani începerea investiţiei.
Lucrările sunt finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II”, scria senatorul Niculae Bădălău.

Contactat telefonic, directorul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și pentru Control Trafic Giurgiu, ing. Marius Olteanu, preciza, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Aceste lucrări sunt strict lucrările Consiliului Județea, sunt lucrări de reabilitare derulate de dumnealor. În ceea ce privește direcția noastră, în această perioadă majoritatea lucrărilor sunt axate pe marcaje și pe toaletarea acostamentelor Drumurilor Județene.

Astfel, pe DJ 601 sunt în toi lucrările de marcaje rutiere, în timp ce pe  DJ412B la Sterea și DJ 411 la Bulbucata, lucrăm la toaletarea acostamentelor”, spunea Marius Olteanu.

Întrebat dacă prognoza meteo anunțată pentru perioada următoare, în care ar putea interveni chiar și precipitații, odată cu scăderea temperaturilor, ar afecta cumva lucrările derulate de DJTADJCT Giurgiu, directorul Olteanu a precizat:

„Nu ne vor afecta. Este normal să mai și plouă, doar vine toamna, dar noi nu ne vom opri din execuția lucrărilor pe care le derulăm”, a încheiat Marius Olteanu.