Dintr-o știre  Mediafax în care enumeră politicienii ce au participat la nunta fiului președintelui PSD Liviu Dragnea, recunoaștem și doi lideri locali din Organizația județeană a PSD  Giurgiu.

Senatorii şi deputaţii PSD cât şi cei din  ALDE au primit şi ei invitaţii la nunta lui Dragnea jr., la fel ca majoritatea aleşii locali importanţi ai PSD, precum primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, consilieri municipali şi judeţeni. Din lista invitaţilor nu au  lipsit fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Daniel Chiţoiu, miniştrii, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, liderii organizaţiilor din judeţe.

În total, peste 4.400 de persoane au confirmat participarea, iar alte 14.000 de persoane au fost  interesate sa participe la evenimentul organizat pe Facebook.

Din partea Consiliului județean Giurgiu a participat președintele Marian Mina,  alături  de senatorul Niculae Bădălău (foto 1). Constantin Cărăpănceanu (foto 2), primarul comunei Ghimpați și totodată liderul primarilor din județul Giurgiu, a fost la rândul său  prezent la acest eveniment.

La nunta lui Valentin Ştefan Dragnea au mai fost invitaţi pe lângă toţi membrii Guvernului ( de la miniştri, secretari de stat şi subsecretari de stat), numeroşi directori şi funcţionari din ministere, dar şi directori de agenţii şi instituţii deconcentrate aflate în subordinea sau sub coordonarea ministerelor, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

(Jurnal)