Așa cum anticipam în urmă cu două săptămâni la o ultimă conferință de presă a PSD Giurgiu, când jurnaliștii cotidianului nostru l-au întrebat pe senatorul Nicolae Bădălău dacă se va întoarce în fruntea Organizației județene, așa cum se zvonește, acest lucru s-a întâmplat  sâmbătă în ședința CExN a PSD.

 Cu acest prilej Marian Mina , președinte interimar  a solicitat demisia din această funcție pe care o deținea. Mina a justificat gestul spunând că în calitatea sa de președinte al Consiliului județean Giurgiu este presat de un volum mare de proiecte extrem de așteaptate, a fi finalizate, în localitățile județului.

De precizat că însuși Liviu Dragnea i-a mulțumit politicianului giurgiuvean pentru realizările de până acum pe fondul unui traseu extrem de greu parcurs de PSD la nivelul întregii țări.  A urmat un vot prin care senatorul Niculae Bădălău a fost ales în unanimitate președinte interimar al Organizației județene,  vot de încredere acordat  de către însuși liderul social democrat , Liviu Dragnea.

În acest nou context lui Niculae Bădălău îi va fi mult mai ușor să-și impună autoritatea și să rezolve micile animozități apărute în ultima vreme, în cadrul Organizației, mai ales la nivelul relațiilor cu unii dintre primarii de localități.

  În același timp  președintele Marian Mina va  primi astfel, de la fostul și actualul președinte, Niculae Bădălău, un sprijin  important în gestionarea multitudinii de situații , ce pot apărea în teritoriu.

De remarcat faptul că pentru a evita răspunsul și a amâna momentul reîntoarcerii sale ca lider al Organizației,  la întrebarea adresată de jurnalistul nostru, cu două săptămâni în urmă, Niculae Bădălău răspunsese cu abilitate: ”…de fapt eu nu am părăsit niciodată această organizație, ci am fost întotdeauna aici,  încercând să rezolv problemele apărute…!

(Jurnal)