(Ne)știrea zilei: Un rus a dat în judecată producătorul Apple. Acuzația adusă este INCREDIBILĂ!

0
97
hands texting with mobile phones in cafe

Un bărbat din Rusia cere peste 15.000 de dolari daune de la Apple susținând că gigantul american l-a împins către homosexualitate, a informat postul de radio Govorit Moskva, scrie The Moscow Times, citat de hotnews.ro.

Reclamantul, identificat ca D. Razumilov, acuză că a fost împins către relațiile homosexuale în această vară după ce a primit 69 de ”GayCoins” în loc de bitcoins, pe care le-a comandat pe o aplicație de plată descărcată pe telefonul său iPhone în 2017.

Expeditorul necunoscut ar fi inclus pe lângă ”GayCoins” și un mesaj în engleză pe care Razumilov l-a interpretat ca ”nu judeca fără să încerci”.

M-am gândit, într-adevăr, cum pot judeca ceva fără să încerc? Și am decis să încerc relații cu persoane de același sex”, a scris Razumilov în plângerea publicată miercuri de Govorit Moskva.

Pot să spun după trecerea a două luni în care am fost prins într-o relație cu o persoană de același sex că nu mai pot ieși”, mai arată în plângerea sa.

Am un prieten stabil și nu știu cum să le explic părinților mei. După ce am primit mesajul menționat anterior, viața mea s-a schimbat în rău și nu voi mai fi normal vreodată”.

Razumilov a acuzat Apple că l-a ”manipulat spre homosexualitate”, care i-a provocat ”suferință morală și i-a vătămat sănătatea mintală”, arată plângerea sa în care cere daune de 1 milion de ruble (15.300 de dolari).

Potrivit site-ului tribunalului de la Moscova, acesta va fi audiat pe 17 octombrie.