Evenimentul s-a întâmplat în Eforie Nord, unde oamenii aşteptau trenul pe ruta Mangalia – Constanţa. Pentru acest tren, au fost vândute 500 de bilete, în condiţiile în care capacitatea maximă era de cel mult 200 de locuri, majoritatea deja ocupate de la Mangalia. Pentru a-şi face dreptate, oamenii nu au lăsat trenul să pornească din staţie, aşezându-se pe şine cu bagajele.

Un echipaj de Poliție a fost chemat la fața locului pentru a-i calma pe oamenii aflați în gara Eforie Nord. Aceștia s-au revoltat după ce și-au dat seama că nu au putut să încapă în singurul vagon al trenului Regio 8386 Mangalia – Constanța, pentru care CFR a vândut 500 de bilete, relatează digi24.ro.

„Gara Eforie Nord, azi 10 septembrie. CFR a scos din orar trenurile soarelui și a vândut bilete pentru un tren cu un vagon, pentru 500 de persoane. Oamenii nu au permis plecarea trenului din stația Eforie Nord. Menționez că pasagerii au fost nevoiți să stea în toaleta trenului, ca să poată urca mai mulți călători. Eu am renunțat să mai merg. Voi merge cu alt mijloc de transport. Trenul are deja întârziere și oamenii au pierdut legăturile din Constanța’, a precizat Mihai Cojocaru, pentru sursa citată.

În cele din urmă, oamenii au plecat către Constanţa cu alte mijloace de transport.

(Jurnal)