NESIMȚIREA își face simțită prezența și în cartierul 1 decembrie 1918 (Oinac)!

0
491

 

 

 

 

 

 

În urma apelurilor noastre  repetate,   am primit, cu două zile în urmă, imaginile alăturate , din zona Tipografie, unde   sistematic sunt aruncate gunoaie de către unii locatari ai blocurilor de apartamente din apropiere.

Acest petec de verdeață, adiacent blocului 10 Vechi ( fost Popa Șapcă), situat vis a vis de Școala generală nr. 6, este – așa cum ne relata cetățeanul ce ne-a trimis imaginile – aproape permanent violat de gunoaie El este ori aruncat cu tot cu pungi/saci cu gunoi direct în iarbă, ori împrăștiat, uneori  de maidanezii aflați în căutare de hrană.

 De precizat că redacția noastră păstrează în arhive materiale despre acest loc încă de acum 4-5 ani în urmă, când ca și acum persoane corigente la educație apelau la asemenea gesturi .

Constatăm că a devenit se pare o obișnuință pentru nesimțiți din aceasdtă zonă a orașului de a arunca resturi de ambalaje, cutii, Peturi în iarbă , ba chiar și pe poteca ce leagă trotuarul șoselei de domeniul public al blocurilor.

Priviți imaginile și  comentați-le! Denunțați-i  pe acești MITOCANI și  gesturile lor vandalice. Nu  mai vrem  să plătim din buzunarul nostru  pagubele  aduse mediului acestui oraș în care trăim.

În consecință așteptăm  de la dumneavoastră  fotografii, imagini video cu locuri invadate de gunoaie sau cu persoane ce își depozitează gunoiul menajer pe unde le cășună.

Numai așa vom putea limita numărul MITOCANILOR și  al unor astfel de  manifestări antisociale, denunțându-i, trăgându-i la răspundere, atrătându-i cu degetul pe cei care ne otrăvesc viața!

Campanie de conștientizare și de educare a cetățenilor, pentru un  oraș curat și aerisit, inițiată de către Cotidianul ”Jurnal giurgiuvean” și operatorul de salubritate ”United Waste Solutions SRL” (fost ROSAL). 

Războiul cu NESIMȚIREA unor giurgiuveni, continuă!!